maanantai 26. maaliskuuta 2012

Morsianten Hiusilta - Näin se meni!

"Too much of anything is bad, but too much Champagne is just right." (F. Scott Fitzgerald)
Jännitys oli huipussaan kun me kolme Blogitarta, Kitty, picata ja minä, odottelimme saapujia Morsianten Hiusiltaan Hair & Face Stockholmissa Kluuvissa. Tapahtumaan oli ilmoittautunut lähes seitsemänkymmentä osallistujaa, joista suurin osa vuoden 2012 morsiamia!

Ja sitten, jo ennen kuutta se tapahtui: sisään asteli toinen toistaan upeampia naisia, kaikki iloisesti hymyillen!

(Lähes) kaikki vieraat käteltiin ovella!
Ilta alkoi lyhyellä esittelyllä: Hair & Face Stockholmin Johanna kertoi illan kulusta ja me pääsimme kiittämään kaikkia illan saamasta suosioista! Muutama rohkea kanssabloggaajakin innostui esittelemään itsensä ja lisää paljastuksia kuulemma tuli pitkin iltaa... :)

Tyttö tahtoo naimisiin ja vinkkejä hääkampaukseen!
 Alkuun kuulimme tämän vuoden kuumimmista hiustrendeistä. Päivän sana oli rentous: hääkampauksen ei tarvitse olla tiukkaan suittu nuttura, vaan irroittelu ja harkittu sotkuisuus ovat täysin sallittuja! (Anteeksi termistö, olen melkoisen varma, etteivät Stockholmin hiusgurut käyttäneet sanaa "sotkuisuus", mutta koska olimme picatan kanssa intopinkeinä supisemassa takarivissä, se ihan oikea termi meni nyt vähän ohi... :D )

Morsiamet kuuntelivat tarkkaavaisina alkuesittelyjä!
Ilmeisesti olemme morsiamina hyvinkin tiedostavaa porukkaa, sillä esitellyista kuvista useampia on bongattu aiemmin blogeissamme! :)

Ninkan Nina kertoi kevään hiuskorutrendeistä ja minulle tulikin täsät luennosta erittäin hyvä fiilis: ne himoitsemani sulkakoristeet ovat kuulemma oikein trendikkäitä! :D


Ostin tämän! :)
Alkuesittelyjen jälkeen pääsimme vauhtiin! Kampaamon tiloihin oli pystytetty eri pisteitä, joissa morsiamet saivat kiertää hakemassa vinkkejä, ideoita ja tuotteita.

Hyvältä näyttää!
Kampauspisteessä Stockholmin ammattitaitoiset kampaajat kuuntelivat morsianten hääkampaustoiveita ja mallailivat ja antoivat vinkkejä kunkin kasvojen muotoon ja hiuslaatuun sopivista kampauksista. Pettymyksiäkin tuli, kun se haavekampaus ei onnistuisikaan omalla tukalla, mutta tässä vaiheessa ehtii vielä hyvin löytää uuden haavekampauksen, ja siihen Stockholmin tytöiltä saikin oivia ideoita!

Ja vähän helmiäistä kulmaluulle? :D
Meikkauspisteessä pääsimme testailemaan uuden supersuosikkini Inglotin meikkejä! Olin jo aiemmin käännyttänyt kaasoni ja picatan hankkimaan Inglotin HUIKEAN eyeliner gelin postauksellani ja niinpä me sniikkasimmekin salaa kesken illan shoppaamaan picatalle ja vielä mukaan innostuneelle toiselle kaasolleni nuo ihmeaineet! :D

Kérastasen erityisesti morsioille sopivaa vaaleanpunaista
L'Oréalin Kérastase-pisteessä esiteltiin erityisesti morsiamille sopivaa tuotesarjaa, joka lupaa hoitaa hiukset hääkuntoon!

Hiuskoruissa löytyi valtava määrä valinnanvaraa!
Ninkan hiuskorupisteessä morsiamet pääsivät sovittelemaan ja mallailemaan sitä täydellistä hiuskoristetta! Tällekin pisteelle oli jatkuvasti jonoa, sillä Ninan iki-ihanat korut ja koristeet houkuttelivat harakkamorsioita kuin vappu teekkareita! Kuulin myös huhua, että ainakin yksi morsian oli päätynyt pistämään aiemmin hankkimansa koristeet vaihtoon Ninkan ihanuuksien ansiosta! (Tunnustatko julkisesti? :D )

Morsianverkostoitumista!
 Vinkkien, neuvojen ja tuote-esittelyiden lisäksi illan ehdottomasti upeinta antia oli myös tämä ainutlaatuinen tilaisuus keskustella kasvotusten kanssamorsioiden kera! Tupa oli täynnä upeita, ihania naisia, joilla oli hääideoiden ja vinkkien lisäksi paljon muutakin annettavaa!

Ideoita, vinkkejä ja mielipiteitä vaihdeltiin pitkin iltaa! Ainakin yhden morsion eräs stressinaihe tuli ratkaistua illan aikana! :)

 Oli aivan mahtavaa tavata oman blogin lukijoita, muita bloggaajia ja kanssamorsioita! Voi kunpa aikaa vaan olisi ollut enemmän, olisin mielelläni jutellut ihan jokaisen kanssa ainakin pienen hetken verran! :)

Illan menestyksen myötä pieni ääni sisälläni huutaa "LISÄÄ!!!" Mitäs olitte muut mieltä? :)

Kaikki kuvat: Mikael Halmeenmäki 

Kiitokset: Kitty, picata, Hair&Face Stockholm, Inglot Kluuvi, The Body Shop Kluuvi, Ninka, Mikael Halmeenmäki, L'Oréal, label.m ja te ihanat, ihanat osallistujat, erityiskiitos teille siitä, että tulitte ja teitte tapahtumasta upean! Toivottavasti nautitte illasta!!! Kiitos myös kaikille bloggaajille, jotka olette levittäneet illan ilosanomaa! :)

p.s.
Loppuillasta suoritetussa arvonnassa moni Onnettaren suosikki oli ehtinyt jo poistua paikalta. Jos tuntemattomasta numerosta soitellaan, nyt kannattaa vastata, sillä Hair & Face Stockholmin ihanat naiset lupasivat ottaa yhteyttä voittajiin!

p.p.s.
Anteeksi, etten sitten kuitenkaan ollut ihan niin social butterfly, kuin yleensä! Syy on Kaaso J:n. Heti illan alussa kaasoni tulivat hymäillen luokseni ja Kaaso J totesi, että "minähän olen aivan oikeassa paikassa!". Jep, kultaseni, niin oletkin... öö? "Me menimme viikko sitten poikaystäväni kanssa kihloihin."

KHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Olen tuntenut Kaaso J:n  3-vuotiaasta lähtien. 14 vuotta sitten silloisen poikakaverini kanssa päätimme lukita J:n ja eksäni parhaan kaverin vanhempieni terassihuoneeseen. Siitä se sitten lähti... ja needless to say, näitä kihloja on odotettu! :D Minut tuntevat tietävät, että olen TODELLA harvoin täysin sanaton. Tuon Kaaso J:n lausahduksen jälkeen aloin parkua. Ja halasin Kaaso J:tä. Ja paruin lisää. Ja halasin uudestaan. Rinse and repeat noin reilun viiden minuutin ajan. Sitten vasta sain sanottua jotain... :D

6 kommenttia:

  1. Mahtava ilta oli kyllä! Kampaamon tilat olivat tyylikkäät ja myös yhteistyökumppanit valittu hienosti! Uskon että kaikki saivat illasta ainakin jotain mitä olivat tulleet hakemaan - vinkkejä, mukavaa keskusteluseuraa, ostoksia ym. Munkin sisällä on vähintäänkin pieni ääni: Lisää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jesh! :D Kiitos tosiaan, että tulit! Ja ihanaa, että nautit! Lisää, siis! :D

      Poista
  2. Kiitokset vielä mukavasta illasta, oli huisaa päästä katsomaan/ tapaamaan blogien takana olevia morsiamia!! Kiitos kiitos ja kiitos! Pitää käydä Kluuvissa vielä kerran, siellä minua odottaa Kerastasen tuotepakkaus!! :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos illan järjestämisestä - oli kivaa.

    Tosin kun menin kotiin saamassani silmämeikissä, sulhanen tokaisi, että näytän siltä, että olisin dokannut muutaman päivän ajan. Että se siitä unelmasta smokey eyes-silmämeikistä. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos tosiaan illanjärjestämisestä. Itsellänihän se ei mennyt ihan niinkuin leffoissa kun en saanutkaan lapsenvahtia järjestettyä ja jouduin tuomaan 2-vuotiaan pyörremyrskyn paikalle :D Mutta tuosta yhdestä kuvasta päätellen, kerkesin minäkin hieman rupatella muiden morsianten kanssa ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos vielä kerran mahtisillan järkkäilyistä :)

    Ja todellakin: we (tai no, ainakin minä) WANT MORE ;D

    VastaaPoista